Tuesday, September 8

haber okumak istemememin 10 sebebi

önce habere bakalım:

İstanbul’da nişanlısıyla kavga eden 25 yaşındaki Yelda A. dertleşmek için evine gittiği arkadaşı Müslim K.’nin tecavüzüne uğradı.

şimdi yorumlar:

teselliyi yanlış yerlerde ararsan bulamazsın tabi. kız arkadaşı yok muymuş dertleşecek gecenin köründe...

teselli ikramiyesi diye buna derim ben senin nişanlın var yarın bir yuva kuracaksın sorunlarını tartış konuş ama eş olarak seçtiğin insanla çöz çözemiyorsan teselli arama yoksa teskin edicek çoook erkek var işte ....aah kızım ahhh olsun müslim le evlenirsin olur biter

ben anlamıyorum bu insanları elin adamı seni nasıl teselli edebilir.bir erkekle kavga ediyorsun,bir erkekten teselli bekliyorsun.oda iyi teselli etmiş seni....

nişanlı birisinin erkek arkadaşında ne işi var. teselli ettmiş işte...

erkek kardeşin olmadığı sürece yalnız bir erkeğin evine gitmeyecen.gidersen böle olur.biraz da suçu kendimizde arayalım.

yazarın yorumu:

HEPİNİZİ

SABAHTAN AKŞAMA

BAĞIRTA BAĞIRTA

GÖTÜNÜZDEN

AĞZINIZDAN

YÜZÜNÜZDEN

TESELLİ ETSİNLER
.



20 comments:

roland deschain of gilead said...

ohh...yazan ellerin dert görmesin.

AFO said...

Ohooo, sevgili voodoogirl; sen hâlâ internete yazılanlara sinirleniyor musun? Ben bu olayı 1999'da bıraktım. :)) İnsanlar gerçek hayatta kişinin yüzüne söyleyemeyecekleri sözleri rahatlıkla siber ortamda yazıya dökebiliyorlar. Aramızda bu tip düşüncedeki insanların yaşadığını bilmek bana da acı veriyor ama göz görmeyince gönül katlanır, malum. Okuma yorumları.

yLdRm said...

güzel memleketimin güzel insanları!!!

Defunct said...

yazarın gazabı
artık sadece ntvspor ve ligtv izliyorum, kafam rahat. bu arada diziler de haberler kadar iç karartıcı genelde. Chuck Palahniuk aslında mükemmel demiş: "TV serials are for real people with real problems watching fake people with fake problems to forget their own problems." üstüne tanımam

Travis said...

yeteri kadar teselli buldum nedense:)

Tuncay said...

"bunları yazanların anaları bacıları yok mu" yorumu gelmeden bu konular bitmez :)

dio said...

@AFO kötü olanda bu değil mi? gerçekte söylemeseler de düşündükleri bunlar işte.

cok tuhaf gunluk said...

ahahaah müthiş olmuş yazarın yorumu!..

amie said...

pek güzel yazmışsın

Amélie Poulain said...

empati özürlü bir toplumuz. hatta özürlü bile değiliz. hiç yok. empatiyle tanışmamışız. genlerimizde yok.

yoksa en azından biraz olsun bir gün de kendilerinin aynı şekilde "teselli edilebileceğini" düşünürlerdi de o şekilde yorum yaparlardı.

biraz düşünmek istiyorum. şu yorumları yapanların müslüm'den farkları olup olmadığını dşünmek istiyorum. hani olmaz ama olur da küçük de olsa bir farkları olduğuna karar verirsem, haber veririm.

Anonymous said...

"bıraz da sucu kendımızde arayalım" diyene bayıldım! resmen kibarlık etmıs. lütfen demis. kıbarca uyarmıs. kulak verelim.
te allahım!! bı de boyle artızlık bılmıs havaları yok mu? dogal seleksıyon dıye bısey var ama cok yasamaz diye umut ediyorum ben.

tugce

Scatterbrain said...

Jenna Jamesson'ın bir filmi vardı eskiden (hala da vardır). olay bir itfaiye istasyonunda geçiyordu. bunun kocası bir arabayı söndürmeye çalışırken araba patlıyor ve ölüyordu herif. sonra tüm arkadaşları bunu sırayla teselli ediyordu. lise günlerimizdi, daha toyduk. online porno yoktu, bilmezdik. amcamın cdlerden çıkmıştı film. adını "bir teselli ver" koymuştuk. hey gidi günler! bu da böyle bir anımdır...

Yağız Gönüler said...

Hay eline sağlık. Nişanlısın, teselli için başka bir erkeğin evine gidiyorsun. İyi teselliler. Nasıl verim alabilmiş mi?..

Flying Dutchman said...

@Scatterbrain

Bahsedilen filmin adı 1998 yapımı olan Flashpoint'tir...

Scatterbrain said...

eyvallah dutchman, torrente akıyorum hemen.

i am not your freud said...

hahaha bu ne ak ne biçim insanlar var ülkemizde ya

Kalten said...

Şeytanın avukatı: Ya kız nişanlısına inat Müslim'e gidip içmiş, sonra kendi de isteyerek takılmış/eğlenmiş ve ertesi sabah hafıza yerine geldikten sonra pişman olmuş ve böyle bi hikayeyi uydurmuş ise? Geçenlerde Belçika'da bir kız yaptırdığı dövmeden pişman olup "dövmeci beni bayılttı zorla dövme yaptı" bile demişti babasından korkup, olayın bu şekilde gelişmiş olması kuvvetle muhtemel --özellikle de bir kavga durumu olmuşsa.

Yanlış anlamayın, "nasıl yapar bre deyyus" demiyorum, aldatsın-aldatmasın, kendi bileceği iş. Ama ortada tecavüzlük bir durum yoksa ve fırsattan istifade edip kanka ayağı kontenjanından faydalanmaya çalışma ihtimali olan (eğer ki consent var ise) Müslim suçlanıyorsa mesele iki kişinin arasında olmaktan çıkmıyor mu?

Yorumlara hiç girmeyeceğim, çünkü tecavüzü mazur gösteren beyinsizler tarafından yazılmış. Ama bildiğiniz acceptance gerektirmeyen paralı arts programından ders alan Aysun Kayacı'ya "Harvardlı oldu" diyen gazetelerin bu tarz haberlerine ve yargısız infazlarına da güvenemiyorum maalesef.

cesetizleri said...

ohh ağzına sağlık..!!

Ne oldu anlamadım ama ben senin blogu takip şeysini kaybetmişim.. Çok sinir oldum, anlamadım da işin aslı nerelerde derken buralardaymışsın da ben görmüyormuşum bunu fark ettim. Lanet readerın bok yemesi..

Sezer İltekin said...

Yazarın yorumu biraz fazla hırçın geldi bana :)

Bluer Dreams said...

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1140698&Date=18.09.2009&b=Tost%20karsiliginda%20iliskiye%20girdik

haberin devamı...