Monday, September 7

kıçımızdursaçenemizdurmuyor.com


yeni sevgili adayına eski ilişkilerinden bahseden bir kız modeli var, kendim de zamanında acısını çektiğimden söylüyorum, yapmayın.

bunu yapan ilk grup, eski sevgiliden bahsederek rekabet ortamı yaratmaya çalışan, o olayları anlatıp kendini kıymetlendiren ve alttan alttan mesajlar vererek karşı tarafı ilişkiye hazırladığını düşünen kadınlar. amaçları şurada sıçıyor; erkekler hiçbir zaman öyle bir mekanizmaya sahip olmadılar. yazış aşamasında ima edilen şeylerden anlam ya da kenara not edilecek sonuçlar çıkartmayı alışkanlık haline getiren cins biziz, onlar değil.

ikinci grup ise dürüstlüğü ve açıklığı kendine amaç edinmiş fakat sınırını bilmeyen kadınlar. bunlar kendilerini oldukları kişi yapan şeylerde eski sevgilinin de katkısı olduğunu düşündüklerinden bazı şeyleri paylaşma ihtiyacı hissediyor müstakbel sevgiliyle. bunun sıçtığı nokta ise erkeklerin arkadaş oldukları kızda "süpersin, çok kafasın" tepkisi verdikleri olaylar sevgilileriyle ilgili hale gelince anlamlandırılamayan bir dönüşüm yaşadıkları gerçeği.

dolayısıyla bir amme hizmeti olarak hemcinslerime bu eski sevgili hususunda direkt sorulara maruz kalmadıkça kaçmalarını, mecbur kalırlarsa da kısa cevaplarla geçiştirmelerini ve "italyan", "zenci", "son model araba" gibi yaralayıcı ifadelerden kaçınmalarını öneriyorum ben. bu yazıdan sonra amacım cosmopolitan dergisinden teklif almak ve amerikan filmlerinden öğrendiğim cilve tekniklerini anlattığım 'erkeğinizin içini gıcıklatmanın 10 yolu' isimli bir yazı yazmaktır.

5 comments:

Ortega said...

Yapmayın etmeyin..

http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs145.snc1/5375_103356829612_687339612_2111478_1016111_n.jpg

varol döken said...

hikaye hikayedir... öznelerle nesnelerin yerinin sürekli değişeceğini bilen adam, kendi cümlesini kurabilen adam, artık devrilmiş cümleye bakmaz, bunu anlayan kadın da artık başka erkek ismi aramaz...

sorun hikayeler de değil, sorun senin gerçekten neye inandığında...

Eliza Doolittle said...

Bu gereksiz davranisdan ben de hic haz etmem, soran adami da tersledim hatta simdi sen varsin niye oncekiler ilgilendirsin ki diye ama, Varol'un yorumu ne guzelmis yahu :)

Anonymous said...

kesinlikle anlatılmamalı...

i am not your freud said...

haha analizlerinin hastasıyım vudu. cosmopolitan yazarı da neymiş nisan parmaksız varken :)