Monday, September 14

living V.I.P

tunalıdaki ottimoda saatlerimizi geçirdiğimiz yaşlarda -tabii o zamanlar facebook ya da forward mail olayları olmadığından- dilden dile dolaşan denyo psikolojik testler vardı. sevdiğiniz hayvanı, rengi, sayıyı anlatır, bunların temsil ettiği şeylerle ilgili düşüncelerinize ulaşırdınız. işte o testlerin birinde aslında erkek arkadaşta aradığım özellikleri saydığımı bilmeden en sevdiğim hayvan olarak "kaplan" demiş ve "güzel hayvandır, güçlüdür, üstelik protokolde de aslanın arkasında durur, ormanda önemli bir duruşu vardır" gibi bir cümleyle açıklamıştım. işte bu olay kızlardaki (ya da en azından bendeki) protokol erkeği düşkünlüğünün özetidir. ideal erkek dediğim yakışıklılığı, zenginliği, italian stallionlığının yanında (hepimiz prenses olduğumuz için bunlar olmazsa olmaz) ağırlığı, kapıları açtıracak ismi oluşuyla da kalbimi en orta yerinden vuruyor, ne yapayım. işte bu yüzden dün gençlerbirliği-eskişehir maçını vip tribününden izlerken kesin karar verdim, her hafta o protokolde 's girlfriend sıfatıyla oturmanın bir yolu bulunacak arkadaş. artık yönetici oğlundan top toplayıcısına kadar yolum var, bir gider bulunur gözüyle bakıyorum.

7 comments:

ziggytheking said...

Maçta olduğunu bilsek deplasman tribününden sana da tezahürat yapardık :D

sinem said...

"'s girlfriend" :)

holosko'yu yapalım sana voodoo ;)

Hich said...

ahahah.. o testte ben "çita" demiştim sebebi de güzeldir ve hızlı koşar olmuştu!!!

Tuncay said...

@sinem kızlardaki holosko hastalığı tamam da, holosko'nun soyadının aslında holoşko okunduğu bilinse sanki kafadan -5 puanla başlar :)

Anonymous said...

itiraf? :)
annem de babama aynı sebepten tav olmuş zamanında ;)

voodoo girl said...

ah sinem ah yarama basma bi fırsat bulsam yıkıcam yuvasını :))

tuncay valla adı kaka olan adam şu kapıdan girsin "ay ne biçim ismin var git" mi diyeceğiz. böyle ufak detaylara takılmayalım :)

Tuncay said...

hehe peki :) benim icin bugun gollerini atsin gerisi farketmez zaten be voodoo..