Sunday, October 19

beşiktaşımoley


bir önceki postumda müthiş yoğun ve burnunu evden dışarı çıkartamayan kariyer kadını imajı çizmiştim ya. onu bi unutun bi süre. maça gidiyorum ben. 100. yılda kale arkası 30 lira rezaletinin getirdiği yaratıcılığın kulaklarını çınlatarak
ben beşiktaş aşığıyım
para pulu neyleyim
30 milyon vereyim de
cavcavı da skeyim

maç sonrası büdüt: stada kadar gidip park yeri bulamayıp tandoğana geri dönmek, arabayı oraya parkedip taksiyle tekrar stada gitmek, beşiktaş tarafından yer bulamayıp gençlerbirliği maraton ya da kapalı biletine kasmak, tanıdığım bütün beşiktaşlıların telefonlarının kapalı olması, bilet kuyruğunu görüp gözü korkmak, sıçtık giremicez derken gençler kale arkasına karaborsada bilet bulmak, rakip tarafta maç seyredecek olmaya küfrederken içeri girip tüm kale arkasının beşiktaşlı olduğunu görmek, maratona giremedik diye üzülürken maratondaki beşiktaşlıların stad dışına çıkartılması, bütün gollerin bizim olduğumuz tarafta olması, sürekli herkese "mal bebe" diye bağıran bir ankara cellosuyla yanyana maç izlemek, pişmemiş köfte, sigara üzerine sigara, lan gerçekten penaltı mıydı stadda izleyince hiç anlaşılmıyo, ali tandoğan sana beyin nakli lazım, zapo bu tarafa geliyo formasını atacak, zapo oha o ne vücut,
alen sahaya üçlü çektir kartala,
bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin.

7 comments:

scostAr said...

Aslında dün akşam istanbul'dan kalkan deplasman otobüslerinden biriyle bende gelecektim, ancak Ümraniye'den geçecek olan otobüsün geç gelmesi nedeniyle gelemedim, o otobüsten kimse gelmemiştir herhalde herkes vazgeçip evine dönmüştür.Olsun haftaya Beşiktaş-Sivasspor maçına bilet aldım, geri kalan tek şey 5 günü hızlı bir şekilde geçirmek."BEŞİKTAŞ'ın aşkına herkes stada!"

postino said...
This comment has been removed by the author.
graSS said...

haha o 100.yıl ankaradaki gençler maçında ben de vardım.8 saat kuyrukta bekletip 35 milyon bilet parası alan cavcava burdan tekrar selamlarımı iletmeden edemeyeceğim.

Godsyndrome said...

Geç kalmış yorumumu yazayım.Uzun zamandır böyle heyacanlı yazı yazmamıştın.Bu tür yazılarını özlemişim:)

miracsaral said...

Yüzüncü yılında kale arkasına 66ytl veren başka bir takımın taraftarı olarak ben de ekleme yapayım. Gerçekten bir takıma taraf olmak apayrı bir şey, hem en büyük ceza, hem en büyük ödül. Acayip bir şey ya, gerçekten uzun zamandır bu kadar içten ve heyecanlı yazmamıştın. İyi gelmiş olmalı bu maç sana :)

voodoo girl said...

allah allah, uyuz mu yazıyorum ki yahu ne zamandır herkes bu ne heyecan falan demiş :) şaşırdım :)

Godsyndrome said...

işte ben de bunun için yorum yazmaktan tırsmıştım:)estağfirullah bağyan durgundunuz epeydir yani bana öyle gelmişti,onu belirtmeye çalıştım. Siz isteseniz de uyuz yazı yazamazsınız zaten:))