Wednesday, February 18

hangi tarafımızdan vazgeçelim?

sevgili sabah gazetesi,
bu 'türkiyem ve insan mozaiği' temalı, 'türk - kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir' tadındaki, vatan millet sakarya ve milli beraberlik duygularını harekete geçirmeyi amaçlayan reklamınızı hükümetin sözcüsü tayyibin göt öpücüsü bir gazete olmanız sebebiyle -kısa ve net- YEMİYORUZ. ayrıca madem sordunuz cevaplayalım: sizin taraftan.

9 comments:

pink plastic jesus said...

ahaha reklamı izlerken aklımdan geçenleri yazmışsın resmen.

Cimbakuka said...

Koskoca gazete'nin önünde "bu işyerinde grev vardır" afişlerini görmek, hükümetin sahip olduğu bir kuruluşun ne derece sömütgeci olduğunun kaıtıdır.

Kanal yedi, şafak, vakit ve bilimum yeşilciler'in hepsi, Doğan Medya'nın üzeirne gelmektedir.

Aslında Doğan Grunu şimdiki tutumunu 2-3 sene önce yapabilseydi ortada ne RTE nede AKP olurdu.

Opurtunizm sarmış 4 bir yanımızı...

yorgunforvet said...

başörtülü taraftan vazgeçelim herkes mini etek giysin bence,illakine vazgeçeceksek, hatta direk ilk geceden vermeyenlerden de vazgeçelim.

Hich said...

ayrıca neden vazgeçmek zorundaymışız ki, neden böyle bi gizli altını çizme var?

siyahh said...

neden yemiyoruz ki?

voodoo girl said...

belediye başkanlığı döneminde mayolu kadın resmi diye zeki triko afişlerini toplatmış, bu ülkeye 'mahalle baskısı' denen şeyin yerleşmesinin bir numaralı sorumlusu olan bir adamın sahip olduğu kuruluşun "mini etek de giysen, başörtüsü de taksan bu ülke senindir" söylemi biraz komik oluyor çünkü.

ayrıca 'sizin taraf'tan kastım başörtülüler değildi elbette, böyle bir açıklama yapmam gerekeceğini de hiç düşünmemiştim ancak yukardaki 'ilk geceden vermeyenler' yorumu benim alay anlayışıma sığmadığından en hafifinden böyle bir cevap vermekle yetiniyorum.

Yağız Gönüler said...

eğer sabah bağımsız bir gazete olsaydı reklamdan ötürü tebrik edermiydik? zira 25 senelik gazeteci peder reklam için muhteşem yorumunu yaptı. tabi bende. tabi tanıdıklarım da. reklam güzel. creative director kaç bin doları cebine indirmiştir? :)

voodoo girl said...

vinçenço,
evet bağımsız bir gazete olsaydı tebrik ederdim çünkü benim sorunum reklamın güzelliğiyle değil inandırıcılığıyla ilgili.

Yağız Gönüler said...

sana inanmıyoroom