Monday, March 30

gökkuşağı yolu yetmemiş olacak ki


bu da girsin götlerine istiyorlar. bok kokan sularla yıkanmak, tuvaletten bozma altgeçitlerde araba sürmek hoşlarına gidiyor. bu şerefsiz analarını sikse sesleri çıkmayacak. insanı ankaralılıktan utandıran bu köpeklerle aynı hizmete mahkum kalansa yine biz. aklım almıyor artık.
allah belanızı versin.

17 comments:

EyLüL Kızı said...

Bu da girsin.Her bişey girsin.Bize giren çıkan belli değil zaten artık.Demekki hakediyo bu millet ya.Böyle düşünmemeye çalışıyorum ama oylarını veriyolarsa,(satıyolarsa) yarın kendilerini de satarlar.Ülkeyi de satarlar.Onca yolsuzluğa rağmen hala bi bok yapmayan Türk milleti,evet durmak yok yola devam hadi.

berraque said...

"tuvaletten bozma altgeçitler "
EPIC

Flying Dutchman said...

Ben artık Karayalçın'la bu işin olmayacağına kanaat getirdim iyice. Hatta geç bile kaldım. Artık imansızdan yardım alıp bu adamın karşısına aynı pişkinlik ve yüzsüzlükte bir adam çıkarmak lazım

Sinan Aygün olabilir, Ilıcaklar modelinde bir tip olabilir, ama aynı zamanda hafiften cahil, halk adamı imajı veren birisi olması lazım. Eski bir futbolcu olabilir...yani şark kurnazı dediğimiz türden bir adam olması lazım...yoksa icraat, kariyer, politik beceri gibi şeylerle Melih'i kimse indiremez. Büyükşehir belediyedeki icraatları konulu bir münazarada sunduğu en iddialı hipotez "sen aslında kadınmışsın bak nüfus cüzdanında öyle yazıyor"dan ibaret adam hala başkan seçilebiliyorsa onun karşısına da "senin de pavyonda kadın pazarladığın söyleniyor" diye elinde kağıtla gelen adamı koymak lazım. Yoksa dediğim gibi daha çok kuşak bu adama katlanır..

yokoğluyok said...

"deveye diken adama s.ken" diye bosa dememisler. hem unlu dusunur (!) demet akalin ne diyor: "herkes hakettigi gibi yasiyor". bonus track olarak da "kurunun yaninda yas da yanar". atalarimiz zaten olayin farkindalarmis yuzyillar oncesinden. ne yuce bi toplumuz yarebbim.

Svetlin said...

hafta sonu ankaraspor-bursaspor maçına gitmek lazım ağız dolusu doya doya küfretmek için bu şerefsize. o kadar yolu gittikten sonra zaten peygamber olsa bile adam sinirlenir, daha da güzel çıkarırız hıncımızı. kendimizce tabii.

Scatterbrain said...

ankara halkı mazoşist...

gribulut said...

bu kadar kızma bence, memleketin hali böyle yapıcak bir şey yok, hakedildiğimiz gibi yönetiliyoruz başka bişi yok. ve artık kimin geldiğine bakmıyorum bile, hepsi birbirinin aynı.

Sinan Kolat said...

sen niye bagimsiz aday olmadin voodoo girl dedirtti
kazanamazsan guzel bi protesto olurdu, kazanirsan da ankara kurtulurdu

Cimbakuka said...

300 orospu birleşse bunun gibi bir tane daha orospu çocuğu çıkaramaz hakikatten.

Tyra DeSalvo said...

Şu hakettiğimiz gibi yaşıyoruz dingildemesi bi geçilsin artık mümkünse! Göçebelik hala genlerde cirit atıyoken şehirli olma konsepti ne kadar uyar bünyelere ona bakmak lazım. Herkes varoşlara yüklenir oldu sırf bu yüzden, de kentli çakma varoşlara ne demeli!?? Etrafımızdaki her iki adamdan biri bu pezevengi destekliyo kabaca. Yakında bilmemkaçıncı geleneksel bilmem nere osuruk şenliği bile düzenleyecekler, yeni yapılacak rekreasyon alanlarında kaytan bıyıkları bilmem nerelerine sürecekler ve sayir. Üniversite kadroları badem bıyıklarla dolduğu zaman da hakettiğimiz gibi yaşıyoruz der Disneyland'de dönme dolaba binmeye gideriz artık.

Hich said...

kim laik kim layık? ak göt kara göt? bütün tartışmalar bitsin gözlerimi kapatıp uzaylıların beni kaçırmasını bekliycem. yada i.melihi. i.melihi kaçırılarsa kendi mikini ağzına yaslayacakları bir çeşit genetik mutosyona uğratsın sonra da uğur dündarın programına ışınlasınlar. beni kaçırırlarsa da bidaa yollamasınlar...

Volkan said...

seven si*er, si*en sevilir derlerdi de inanmazdım...

ksp said...

Bence ankara blogçuları olarak toplaşıp süikast planları yapmanın zamanı gelmedi mi? Bence iyi planlarsak başarabiliriz.Hem de paçayı kurtarabiliriz.Üstünde bir düşünün, gerçekten ilgilenenler benimle irtibata geçsin...

scostar said...

Halkımız s*kilmeyi çok seviyor.

sükunet mecmuası said...

ibne severler olmasaydı ibneler tek başına faal olamazdı mirim.acı ama gerçek ki bu demokrasi.'hz.i.melih gökçek'

Anonymous said...

İnanılır gibi değil.

Yağız Gönüler said...

Yediniz Mansur Yavaş gibi adamı yediniz. Ankara'dan nefret etmeme 2.sebep oldu bu yerel seçimler artık.