Tuesday, March 10

voodoo girl yerel seçimin nabzını tutuyor


i. melih


gökkuşağı yolu

girdiği kadarı sana, kalanı sana oy verecek olanlara.

14 comments:

gribulut said...

yaa orda ona girebilcek bişi yok ki çatı gibi bişi var onu diyorsan o başka :D

Godsyndrome said...

hahaahahaha :):)

GoGo said...

biraz ağır olmuş
ama güzel olmuş

berraque said...

ankaraya tasındıgımdan beri gokkusagının tam olarak ne oldugunu sorguladım , anlatamadılar, anlamadım .bence o renkli ışıklarıyla servis ve 230 beklediğimiz durakları aydınlatan bi melek galiba ..
jhgas

Cimbakuka said...

Ankara bizimdir, direkleri sizindir :)

Witchie of Stars said...

O kadar özledim özledim diye dolanıyorum burda, şu fotoğrafı görünce özlemim falan kalmadı evime resmen...

Scatterbrain said...

bence hepsini alır.

Unknown said...

bu adam çok acaip. yani çok farklı değerlendiriyorum ben bunu. mesela bakalım, saçları, çok acaip, gözlüğü, ecaip. bakışları, anasını yaa çok çok acaip.. bıyıkları. öffffff acayiipp.

uzun süre suratına bakmayı deneyin, hele bu fotoğraf çok uygun. deneyin, 1 dakika sonra insan gülme krizine giriyo, 3 dakika sonra ağlıyo. yani en azından bende öyle oldu. kayış koptu galba.

Serhat said...

Aha bu fotoğrafın sağın görülen yüksek bina var ya, orada çalışıp da bu terkedilmiş mekanı her sabah görmek, sırf oradaki inşaat ve bilimum pislikler yüzünden 1 sene boyunca (Allahtan 1 senedir o taraftan geliyorum, şimdi açtılar yolu) işe normalinden 15-20 dk. daha fazla yolda geçirerek gelmek. Bütün bunların ardından da oy vereni verileni her sabah saygı ile anmak. İşte budur bu fotoğrafın bana anlattıkları

Anonymous said...

asil bomba melih gokcegin web sitesidir adres verip google da yukseltmek istemiorum .com.tr iste.. bomba ama tarayicida bile basinizdan gitmeyen cins webmaster i tebrik ettim super yansitmis

Unknown said...

http://www.ankaradisneyland.com/

farawaysoclose said...

şu Armada'nın karşısındaki heyyüla demir yığını da uygun kaçar!! :D

giggle loop said...

Şunu yaparken bir allahın kulu çıkıp sayın başkanım biraz saçma değil mi,yol ortasında kim yimah yesin gelin biraz daha düşünelim bu projeyi diyememiş mi?
Bele kelebek dövmesi de değilki bu saçmalık sarhoşken yapılsın 1 gecede. Onlar da baktıkça ordan geçtikçe ulan biz ne bok yemişiz diyorlardı ama işte 3-5 sene inat edip durması gerek onun. Karayalçının 1 numerolu seçim vaadi olması gerek bunun. Kendi isteğiyle Oy kullanmayacak binlerce(mesela ben) sağduyulu aklı başında insanı(mesela ben değil)sandığa çekebilirdi.

lyktm said...

koskoca prestij projesini yol yapmışınız efen'm oldu mu bu şimdi :P
hayır orada en son gördüğümde hala güvenlik falan duruyo idi, ne güzel bi meslektir o ya, hiçbir sorumluluğun yok. hatta gelene geçene simit, incik boncuk falan sat ek iş olsun.

bi de adam kabız olmuş gibi duruyo, çıkarmakta zorlanıyoken içeri nasıl alsın :P