Sunday, March 29

sevdiğim erkek sarışın olmalı gözleri ela bulaşık yıkamalı

en son hich'de gördüğüm bir mim var, sevgiliniz olacak insanda ne özellikler ararsınız gibi bir şey. kendisi kimseyi mimlememiş ancak ben bana bir şeyler çağrıştırdığından atladım direk.

lisedeydik sanıyorum, şöyle bir 'urban legend' başlamıştı; sevgili profilini dış görünüşünden karakterine kadar, saçından götündeki kıla kadar her türlü ayrıntısıyla bir kağıda yazıyorsun. o kağıdı cüzdanında taşıyorsun. sonunda o erkeği buluyorsun. ben bu mimi okur okumaz aklıma bu olay geldi. hatırladığım kadarıyla o zamanlar bir erkekte aradığım özellikler şöyleydi:

- sarışın ya da kumral olacak, saçları koyu renk de olabilir ancak kesinlikle esmer tenli olmayacak. hele 'pis esmer' -bilenler bilir- dediğimiz ten rengi midemi bulandırır. (bu hala geçerli, esmer erkekler itici gelir bana)

- gözler renki olursa tercihimdir. (bu da hala makul geliyor)

- karnı ve kolları kaslı olacak, bacakları güzel olacak. (o zamanlar basketbolcuyduk tabii, ideal vücudumuz oydu. gerçi hala bu bölgeler benim için önemlidir, örneğin erkekte güzel elden, kalçadan falan bahseden hemcinslerimi pek anlamam. güzel el ya da kalça görsem tanımam da zira. ama erkek olsam kadında ilk göte bakardım açık konuşayım)

- burnu güzel olacak, dudakları ince olacak. (biraz kemirgen tipli erkekleri beğeniyordum ben küçükken, ama hala da sevmem zenci dudağı şimdi düşününce)

- kılsız, hatta mümkünse köse olacak. (bu fikrim de değişmedi)

- bir spor dalında başarılı olacak. (yine basketbolculuğun getirdiği fantaziler)

- kesinlikle ingilizce bilecek. (hayatımın önemli bir bölümünü kapladığından önemliydi tabii, hala da sevgilim ingilizce bilmese nasıl olurdu hayal edemiyorum)

- futboldan anlayacak. (zira no offence ama futboldan anlamayan erkek mi olur yani, hala önemli bir kıstas)

- beşiktaşlı olacak. (yoksa kan çıkardı zaten)

- ailesine önem verecek. (bak asi görünürdüm saçlarımın altını falan kazıtmışlığım bile vardı necati style ama iyi aile çocuğu istiyormuşum)

- düzgün bir ismi olacak. (buna niye takmıştım bilmiyorum, ayrıntılı yaz dediler diye yazmış olabilirim, sevdiceğimin unisex -kız ismi demek istemiyorum- bir ismi olması allahın beni çarptığının bir göstergesi olabilir)


eminim daha ne komiklikler vardı da bu kadarı geldi aklıma. kimse beni mimlememiş olduğundan ve ben yırtık don kontenjanından yazdığımdan birine paslamıyorum bunu da.

ve asıl! bu kağıt meselesiyle dalga geçerken msnde kadim dostum aycanla, kendisi çok efsane bir urban legend hatırladı ve sırf bunu bizden başka hatırlayan/bilen var mı diye yazıyorum; bizim zamanımızda şöyle bir inanış vardı: hoşlandığın erkeğin içeceğine regl kanını katıp içirirsen sana aşık olur. kelimeler kifayetsiz, comment kısmı itiraf.com.

9 comments:

gülş said...

son paragrafı DEHŞETLE okudum voodoo. oh my fucking god diyorum. :)

aycan said...

kızım bu resmen secret ya...bi kağıda yaz evrene ne istediğini sööle oda sana versin..ey yurdumun güzel türk kızları koca bulma sevdasından bilimde bile yıllar önce nasıl devrimler yapmışsınızda haberimiz yok..idda ediorum kesin o regl kanındada kimyasal bi olaylar vardır biz içgüdüsel olarak çözmüşüz bu işi

jelatin said...

O son efsanenin, malum kanı kesme şekerin üzerine damlatıp erkeğin çayına atmasını beklemek üzerine olan versiyonunu duymuştum ben. Hayatımda böyle psikopatça bir şey duymadım. E yapanlar olmuştur tabii!

Scatterbrain said...

bir kıza deli gibi aşıksın ve yıllar sonra bunun sebebinin içeceğine katılmış regl kanı olduğunu öğreniyorsun...

çok ağır! emo olurum lan! hem de gotik emo!

voodoo girl said...

götüük ufoo ooookiiiiii :)

obscure deity said...

teni peynir gibi olacak peynir!
büyük göğüsler
ince bir bel
ince uzun eller
yeşil gözler
boy minimum 1.78

cocuum güzel olsun die diorm.kendim için düşünüosam namerdim.

Hich said...

süper! işte böyle girişimci ruha hastayım. gönüllü mimli (!) herşeyi anladım da ben de bu regl kanını anlamadım.. voodoo büyüsü falla. insan savdiği insana nasıl böyle bi pislik yaparki yaw. :S

Yağız Gönüler said...

o regl kanını dökecek kızın kanı tedarik ettiği yeri.

pancurtaran said...

tüh be.sadece saglam besiktaslı olma kriteri tuttu.yetmez dimi?